Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte roligt

 

 

det var inte roligt

hon satte in svarta glasrutor
medan hon var sin motsats

hon satte in glasrutor i mörkrets ögon
sedan blev hon visst abducted

eller bara vanligt död

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-27 21:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bortförd...
I så fall av vad...eller vem...?

Mörkt glas skyddar mot insyn.
Ian Hunter och jag...
2011-08-27

  AgnesP
Ljuvlig. Og dejlig:)
2011-08-27

  Nanna X
gillar verkligen slutraden, sån galghumor!
2011-08-27

  Gunnar Odhner
Hon gick vilse, hittade inte sig själv? Du får mig verkligen att fundera och försöka tolka.
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP