Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansakt

 

Sköra ord ur en harvad stämma

Valörer av dess balansakt

Två takter brustna efterlämna

Steg i grusgångs minnesakt

 

Att stilla våga tankar tänka

Våga minnen låta fly

Våga stoftet himlen sänka

Ut i livslufts ledda by

 

Där moder förs i frihet




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-01-06 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön