Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trottoarkanten

Kan inte rå för
att jag saknar dig
som om jag ska spricka
varje gång
jag hör ditt namn
Även om du har
tryckt ner min integritet
misshandlat mig mentalt
droppat syra på mitt hjärta
går det inte att radera dig
från mitt livs hårdisk
Du lever ditt liv
jag släpar mig igenom mitt
Kanske möts vi
på andra sidan av trottoarkanten
eller så låter du mig
bli påkörd
av vårt förflutna
som sedan länge
svishat förbi




Fri vers av Cikoriarot
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 23:55



Bookmark and Share


    Lustgas
Levande. Den berör.
2012-02-15

    ej medlem längre
Stark målande text.

Känner igen mig.
2012-02-10

  Ninananonia VIP
Stark text som berör....


mycket djupt..
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot