Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inga rätta svar



Öppna dörrar och släppa in
Släpa in jagade kadaver
Tända värmade välkomnande eldar
Tända bålet


Det finns inga rätta svar
Det finns inga rätta svar


Vända andra kinden till
Slå tillbaks men först
Mäktig modigt vapenlös
Pistol i fickan bättre än kniv


Det finns inga rätta svar
Det finns inga rätta svar


Med smekande handflata
Med näven knuten hårt
Med ett mjukt leende
Med tänder sammanbitna
En kyss som väcker
Ett bett som sliter


En linneskjorta
En rustning

Det finns inga rätta svar




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-28 22:51



Bookmark and Share


  objekt3
bitande ironi <3
2016-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Det finns visst ett rätt svar.
2011-09-02

  queenia
vad är rätt, vad är fel? många tvistar om det! såg Narnia serien precis och slås av tanken att i alla tider har man jagat sanningen och svaren.

*ros*
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha