den som ser, förstår!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som ser, förstår!




--- så skambelagt!

 

 

En naken längtan

Så rå i sin styrka

Så smutsig…

 

… så skambelagd!

 

Bränner sönder mig sakta

Dag för dag, år för år

All förnuft flyr sin väg...

 

….  när jag ser din blick!

 

Hjärtat bultar, dansar

Kroppen förlorar kraft

När du möter upp…

 

… i passionens eviga dans!

 

Ta mig hårt brutalt

Med känsla av iver

Och låt mig dö…


… för en stund i din famn!




Fri vers av queenia
Läst 479 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-08-29 00:13



Bookmark and Share


  PPQ
du i ditt esse
2011-11-30

  Polisen
Helvete!
Jag blev upphetsad av den här.
2011-09-14

    AA VIP
Vackert skrivet med glöd och energi.
2011-09-04

    ej medlem längre
Beautiful

Finns inga förbjudna känslor...bara känsor

LEV UT
2011-08-29

  Ninananonia VIP
Förbjudna passionerade känslor...?

Vackert skrivet med passion...
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia