Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Att leva motsatsen till det du trodde skulle bli**



Drömmen jag drömde var sann, så jag trodde..
drömmen jag hade, den försvann, så jag förstod..
Drömmen som blev sann, den lever jag nu..
när jag vaknade upp till sjöss och förstod att jag måste börja segla..
Börja lära mig älska att göra det..
Trots storm och motvind..
Nu lever jag min dröm, den jag vaknade upp att älska..
och drömmer att drömma om medvind i seglen...




Fri vers av Vingaravglas
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-29 11:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin dikt som inger styrka och mod
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas