Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

lovat mig själv tusentals gånger att det här var den sista gången
men när någon väl knyckt den där lilla delen av ditt hjärta
som gör att du inte kan andas på samma sätt som du en gång andades
så vet du
att du är fast

min hjärna fortsätter att konstruera bilder av oss fast vi för länge sen satte punkt
min hand vill av ren reflex stryka sin flata mot kudden där din kind brukade ligga så tyst, så vacker.

ett par stråkar av en orkester som spelar en sorgsen melodi forslar genom mina öron och jag vill inte höra, inte se
vill aldrig mer se
gör mig blind

när man antar att det är ödet som förde oss samman på grund av våra svårigheter att hålla oss borta från varandra och inte inser hur förstörd ens själ blir
när man drunknar i hans spegelbild,
vissnar likt en blomma i hans famn,
blir färglös som en tår i hans öga
då vet man att det är
slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av millionflame
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 14:01



Bookmark and Share


  Marvin
då vet man att det är


otroligt vackert skrivet och eftertänksamt
lite läskigt

men jag skulle ta bort ordet slut på slutet
det handlar ju om det
men framför allt
handlar det om att det är
högst existensiellt och levande
2011-09-14

    Nicklas VIP
Vackert och väldigt smärtsamt.

Det är tungt, men ett slut är alltid en början på något nytt. Även om man oftast inte kan se det själv på en gång.
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame