Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

givsmycke

 

 

i denna solskål

soldroppar

 

smickra

 

du smickrar mig

smickrar mitt sinne

smycka mitt sinne

 

vad är detta smickra

 

du strör guldstoff i mina ögon

du gör mig levande

 

och

 

 är smickra

 

en dimridå

en pålagd mask

en skenmanöver

sken man över

 

smicker ses ofta vara negativt

 

smicker i sin verkligbörd

är

guldstoff

regnbågsopalljus

 

du smickrar mig

smickrar mitt sinne

smycka mitt sinne




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-30 20:35



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så tänkvärt och fint
2011-09-01

  Ninananonia VIP
:) vackert är detta smycke... :) givsmycke
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser