Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så orädd igen (om kärlek och personlig utveckling)



en utpost
en bro
en mur



under apelsinträdet
ser upplysta oreden
flyga förbi

när sinnets lagar
känslan av avtagbar
simma inuti


ditt öga rostar
din tunga blid
förkrossar

min lögn
mitt svek
ett tal

ett förlåt förbi


en försäkring
en förlossning
krossning

mitt hjärta ingick
stygn


det rosa
överarbetat

det turkosa
kallt


kors

förenar
och avslöjar












Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP