Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min armé av tenn

Och jag beundrar och hatar när andra är starka,
när min egen armé faller som felgjutna tennsoldater.
Som papper blir de offer för elden,
likt knytnävar doppade i bensin slickas de av lågorna.
Okontrollerat.

Det grymmaste av sinnestillstånd,
också det starkaste och mäktigaste.
Det som gör oss lyckliga, tokiga, arga och förtvivlade
- det är kärleken.
Ock, det är bara kärleken som leker med ditt huvud.




Fri vers av halsbloss
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 23:31



Bookmark and Share


  ester.b
Stark!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

halsbloss
halsbloss