Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen inte skriven av mig! men vissa texter måste spridas och delas! denna text har okänd författare,


Så mycket älskade jag dig!

En dag när mina barn blir gamla nog för att förstå den logik som motiverat en mors handlingar skall jag berätta....

Så mycket älskade jag dig att jag ställde frågorna - Vart skall du gå, med vem och hur dags kommer du hem?

Så mycket älskade jag dig att jag höll tyst och lät dig själv upptäcka att din nyförvärvade bästa vän, var ett rötägg.

Så mycket älskade jag dig att jag stod och såg på de två timmar det tog för dig att städa ditt rum när det istället skulle ha tagit mig femton minuter att städa själv.

Så mycket älskade jag dig att jag inte undanhöll dig min ilska, min besvikelse, min avsmak och mina tårar.

Så mycket älskade jag dig att jag lät dig ta ansvar för dina handlingar vid 6,10 och 16 års ålder.

Men framförallt älskade jag dig så mycket att jag förmådde mig säga NEJ trots att jag visste att du hatade mig för det.
Detta var det svåraste av allt.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP