Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän



det finns tysta människor
rubiner
godheten håller ilskan stången
jag känner en sån
hon talar med mig
då blir hon en representant
för hela världen
som plötsligt
blir lätt att älska




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-01 11:40



Bookmark and Share


    dicedalton
Du braverar i slutet.
2011-12-14

  Zelogath
Underbar dikt med mycket sanning
Känner igen detdär
Man sitter hemma en mulen höstdag
Förtvivlad, besviken
På världen
Sedan ser man upp
På dendär vännen som alltid lyser som sommarsolen
Och med ens är hela världen
Vacker
Applåd till dig, min vän
För dessa fina rader som jag vill läsa igen och igen!
2011-09-02

  Gunnar Hilén VIP
Tack !
2011-09-01

  Minkki VIP
en underbar hyllning till de tysta människorna
2011-09-01

  Gunnar Hilén VIP
exakt !
2011-09-01

    ej medlem längre
Sällsynta och därför så värdefulla . . .
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP