Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara 72 år sen





den här dagen
skulle Adolf inleda sin hämnd

det är en knapp mansålder sen

vi tittar på bilder
i våra historieböcker

andra höll ugnar varma
med sina liv

det blev kallt
i hela världen

jag undrar om värmen
ska komma tillbaka




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 11:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enligt en löpsedel jag såg i dag är den tydligen på väg. Från Medelhavet.
2011-09-01

  Minkki VIP
_den_ värmen vill vi nog inte ha igen... en rysansvärt bra dikt, Gunnar!
2011-09-01

    ej medlem längre
Det kryper närmare ju äldre man blir - när man var barn var det där historia, såååå avlägset . . .
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP