Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdroppar

 

i vatten som reflekterar insikt

vänder han ansiktet mot solvärmen

 

ser framtiden an

med tillförsikt

 

nya vägar öppnas

 

liksom kronblad

bereder skålar

 

samlar fallna droppar

 

öppnar sitt riddarhjärta 

omsluter sårbarhet

med ömsint hand

 

tillitsfulla ögon

svämmar över

 

livet återvänder

utvidgas

 

darrande droppar

stillas

 

då insikter

skapar förändring

 

hoppet återvänder




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 578 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-09-01 14:30



Bookmark and Share


  Karin Andersson
Så otroligt vackert! Så starkt och ömt om det sköra och så viktiga hoppet. Bokmärker.
2011-09-08

    Max Poisé
En text att ha i innerfickan nu när regnet strilar och höstmörkret gör sig påmind.
2011-09-05

  aol
då insikter skapar förändring, ett klart bokmärke vännen,
2011-09-05

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackra droppar
2011-09-01

    Birgersdotter VIP
så vackert
2011-09-01

    ej medlem längre
ja vackra och härliga droppar som du förmedlar så fint
2011-09-01

  Anya VIP
En text som växer i hoppfullhet eftersom.
2011-09-01

  Maximillixen
Bild och text sammanfaller fint.
Kärleksdropparna finns med från bilden
ända till sista raden.
Bokmärker
/Maxi
2011-09-01

  Linda CH VIP
Hänförande, hoppfullt och positivt!
2011-09-01

    ej medlem längre
Mmmmmmmm...underljuvligtbart

Bokmärks
2011-09-01

  Ninananonia VIP
Vackra kärleksdroppar...


så fulla av hopp... :)
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*