Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan med dålig smak

Det var en gång en häxa
som hade dålig smak
så hon åt på drakens bak

så kom prinsen
och ville också smaka
på denna delikata kaka




Övriga genrer av Snöstjärnan
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-01-07 13:03



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra rimmat på en galen text

man kanske skulle kunna ha lite radbrytningar,
kan det vara något?

Det var en gång en häxa
som hade dålig smak
så hon åt på drakens bak

så kom prinsen
och ville också smaka
på dena delikata kaka
2006-01-07

  Cris
Den var ju söt!!
Skulle också vilja smaka..
pst... denna med 2 n.
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan