Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm värme




I väntan på värme

när strömmen tagit slut.

Tänder vi en brasa

och sover mycket djupt.




Fri vers av Snöstjärnan
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-14 18:40



Bookmark and Share


  Cris
mycket fint rimmat...
låter nästan som en
idesaga... gå i ide nu
på vintern när stormarna
blåser bort strömmen
skulle man göra :-)
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan