Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra sommar dag!

 

 Jag sitter i min solstol på stranden och läser min bok. 
 Jag har mina solglasögon i högsta hugg och en vattenflaska vid min sida.
 Sanden sipprar upp mellan mina tår och det luktar hav.
 Solen lyser starkt på den klarblå himlen som har fötts under dagen.
 Barnen fiskar krabbor på stenbryggan, där vågorna slår mot kanten.
 Det börjar lukta grillat och det är dags för mat.

 Det kallar jag en bra sommar dag!




Fri vers av Snöstjärnan
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-12-07 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan