Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåbalans

Ibland när man går
kan man tänka på
varför,
man har tår

Det har vi för balans
och
för att hänga med
på en trevlig dans




Fri vers av Snöstjärnan
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-12-05 19:44



Bookmark and Share


  Cris
Tycker det var fin balans i orden

det är sådant man kan fundera över..
varför?
tår är ju bra.. att ha..jag är glad
att jag har mina :-)
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan