Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är detta en bra dikt till en födelsedagsvän :D


Till en vän

 

 Med sitt blonda långa hår,
 har hon fyllt 13 år

 Om 40 år är hon 53,
 då ska hon allt få se

 Hon kanske tar en shopping sväng,
 med sitt gamla gäng

 Bra musiksmak punk och rock,
 hon kommer sova som en stock

 Med sin stolthet kommer Frida,
 med oss vid sin sida

 När denna kväll är slut,
 kommer hon titta ut

 Efter oss som går,
 och hon fäller en tår

 Hon tänker att hon har det bäst av alla,
 och känner en till tår kommer falla

 Hon har en syster och tre bröder,
 och hennes tårar bara flöder

 Kompisar av stål,
 bjuder hon på bål

 Det faller löv det faller blad,
 jag hoppas du blev glad

 

 




Fri vers av Snöstjärnan
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 19:51



Bookmark and Share


  Cris
Jag tycker den är jättefin.

Tycker löven och bladen i slutet är fina.
Jag känner att en vänskap för livet byggs upp. Det är vackert.
2007-11-23

  prinscess VIP
mycket fin
den tror jag hon blir glad för
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan