Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mamma

 

Du lyckades få två barn, volvo och villa,
men nu ska jag inte sitta här och dilla.

Men vad jag säger är sant och rätt,
av din mat blir man mätt.

För att din mat du lagar är väldigt god,
och ditt hjärta är fyllt av mycket mod.

Göteborgsvarvet hon springer,
och till min telefon hon ringer.

Halvvättern hon cyklade runt,
hon äter nästan alltid sunt.

Tjejvasan har hon gjort,
nepp hon är ingen lort.

slalom åker hon allra bäst,
men hon kan också sitta på en häst.

Långt kan du simma,
du får oss alla att svimma.

Av trötthet och inte är det nog,
för när du satt där och log.

Med mig i din famn,
och gav mig ett namn.

Så visste jag att du älskar mej,
och vi alla älskar dej!!

 

Grattis på födelsedagen mamma(Cris)!!!!




Fri vers av Snöstjärnan
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-04 18:30



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilka fina hyllningsrader till din mamma!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Snöstjärnan
Snöstjärnan