Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vänner för alltid


du säger du saknar mitt hår i ditt ansikte
jag minns en man med stillsam blick
han kallar mig sin blomma
när ingen hör
Vi satt, med varje poem
såg skönheterna, hörde musiken
vi hade vandrat för långt i ögonblicket
jag vill vara din blomma igen
din kyss är kvar på min mun
något mer, ingen lek hägrar utanför
Jag betraktar er och skrattar galet
en pil som skär mig i stycken
märkliga dolda avsikter
dansar en vild och orolig dans
till ingen orkester
ingen musik




Fri vers av Gigi
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-01 19:43



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert och så berörande.. Bokmärker
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
oj..berör mig
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi