Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och död

 

 

 

 

 

Tårar kan aldrig vattna en blomma

Skratt kan aldrig sudda bort en smärta

Död kan aldrig bringa liv

 

Älskade

Säg

 

Var är början

Var är slutet

 

 

 

 

av en cirkel

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 883 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-02 02:54



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Underbar och tänkvärd text som jag sparar!
2012-01-16

  Zelogath
Starkt, känslosamt
Bitter sanning och
Frågor utan svar
"Nu har jag fått den jag vill ha
som jag ville ge min kärlek
i alla mina dar
Morgonen kommer redan,
Vad händer sedan?
Det finns ju inget av den kvar"
Varmaste tack och en god applåd för vacker, tankeväckande text
2011-09-03

    AA VIP
Mycket tänkvärd text. AA
2011-09-03

  Aftonvännen
lista ut mitten av livet
och du finner kärleken
så känns det
2011-09-02

    ej medlem längre
den fångade mig, livets motsättningar och eviga spänning mot varandra, livet är så precis, hur kan man inte vara delaktig och fången i dess nät?
2011-09-02

  Knickedick
Finns en förtröstan i det eviga, att inget kan förbli dåligt och inget kan förbli bra
2011-09-02

  Lena Själsöga Keijser
dina ord

är vingar

hjärtvingar
ljusvingar

och ja
vad är början
vad är slut
existerar dessa så kallade punkter

vad gör cirkeln till cirkel

välgörande
belivande

tack
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP