Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon, universum


Stod och njöt av morgonsolen
i trädgården
Det är stilla och tyst på landet
och jag får en känsla av

litenhet




Fri vers av Gigi
Läst 502 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-09-02 08:42



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så fin och äkta!
2016-01-12

  Johan Karlsson
Med få ord säger du mycket Gigi. Snyggt skaldat! Mvh Johan
2012-09-02

    Niklas H
Storslagen o finstämd. Underbart diktat
2011-09-06

    Max Poisé
en kompetent text att ta till sig.
2011-09-05

    ej medlem längre
Outstanding


Bara titeln är värd Nobelpriset, ta mig..ja, du vet..
2011-09-02

  Linda CH VIP
En häftig storslagen känsla du beskriver så vackert och stämningsfullt.
2011-09-02

  aol
en stor känsla att känna
2011-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Den känslan behöver jag. Jag brukar få den vid havet. Och där blir det också ofta så att alla kommer på en och samma gång, som Gessle sjöng.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi