Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du blir självbrun, hungerkänslan minskar och du blir kåt. Perfekt enligt teven eller mig?


Barbie-drogen

Alla vintersjälvmord
Vi fattas glädjeframkallande
vitaminer från solen,
sommarljus och mareld kanske

Och vi blir McDonalds feta
soffpotatisar
för vi orkar inte äta rätt, lätt
6 gånger om dagen
Eller, säger vi,
inte tid, kan ju äta
nån annan dag
Men det blir vi tyvärr
inte gladare av

Du kanske inte heller har
sexlusten kvar
och om kåtheten ökat
hade du kanske vågat
stöta på Bruden I Baren Bredvid

I fågänga
vardagsdiskussioner
söker alla bekräftelse
Både porrstjärnan & jag




Övriga genrer av oprivat
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-01-07 14:31



Bookmark and Share


  Propella
Jag föll för den här. Den är kritisk på rätt sätt, har klös och är väldigt välformulerad.
2006-01-14

    ej medlem längre
jJa, visst saknar man solen om vinter,
och blir tröstätande soffpotatisar,
klart som 17 att man blir deppig *suckar uppgivet*
2006-01-12

    livräddaren
yoyoyo maddo i farten!grymt!
2006-01-07

    vilsen
älskling. snygga formuleringar du fick till där. du äger !
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat