Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt. 7/6-06


Till er

Till De
som fylleglömmer och halvsover
Drömmer

Jag som trodde att han förtängt
den avslöjade hemligheten
som blivit ett stort snäpp större format

men De minns
oftast
och han lade till en komplimang,

\"Du har så starka ögon, man fastnar lätt i din blick\"


Och ni kommer inte förstå den här texten heller
för det gör inte jag
och jag vet inte varförvarför

jag ville lägga mig vid hans fötter och be
om en kyss eller två
och hade jag fått chansen
hade jag aldrig släppt honom


jag hade nog gjort honom lycklig
om han hade velat och vågat
ta mig
runt midjan eller bara hållt om mig hårt


Vi hade blivit så lyckliga tillsammans
med två små randiga tröjor.




Övriga genrer av oprivat
Läst 664 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-25 22:40



Bookmark and Share


    mellanmål
"Vi hade blivit så lyckliga tillsammans
med två små randiga tröjor."

Söttsöttsött! Och kanske lite smygreklam för polarn och pyret? =)

Mm
2006-11-06

    vilsen
SÖÖÖÖT !
2006-10-26

    livräddaren
ååh har saknat dina ord guldsyster!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat