Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vains

Ibland funderar jag
på att tömma mina ådror
fylla badkaret med blod
(skulle du brytt dig om jag dog?)

Känslan av att tömmas
skulle kanske kunna fylla mig
på samma sätt som du gjorde




Fri vers av oprivat
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-04-28 17:04



Bookmark and Share


    skrutten
den här va inte att leka med! gud vilken stark och fin dikt!
2006-10-26

    vilsen
jag tycker du ska sluta fundera på det, för det är klart som korvspad att världen skulle vara långt ifrån den samma om du försvann, för alla du känner. du berör liv älskling, lär dig det, så kan du sluta fundera på saker som detta.

jag saknar dig, älskade unge (L)
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat