Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/2-06


Tiden kom till sanning

Tiden kom till sanning
att jag levt och lever genom dig
Men vad hjälper det att
jag är tunn som luft
när jag har så svårt att andas?

Det gör inget att
kärleken bränner
som panikgråten i halsen,
mina ögon är så svullna nu,
jag ser ingen annan än dig
(Du vet, du är närmast till hands)

Det gör inget att du
uppgraderat dig en modell
(mer eller mindre)
Att hon har \"legs up to here\"
och ni behöver säkert
ingen kvalitetstid eller
tomma ord
(Det beror på vad man fyller dem med)

Jag hoppas hon fyller dig
med en kärlek som jag
måste lära mig
att leva utan
För jag ska aldrig, aldrig
bli kär igen




Övriga genrer av oprivat
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-03-11 22:58



Bookmark and Share


    livräddaren
å herre jävlar.där satt den.

jag tappade andan.det här var det bästa du har skrivit!
för precis exakt så känns det.du har fångat ALLT!

tack för en fenomenal dikt :)
2006-03-12

    vilsen
detta var den bästa dikt du skrivit, någonsin !!!
jag älskar hur du trollar med orden och får fram så mkt mer än bara ord. du klarar detta, maddo ! för du behöver inte ngn som han. du är så sjukt bra älskling, att det gör ont att läsa din sida av detta svåra.
och du kommer bli kär, du kommer bli så jävla lycklig, för du är gjord för lycka, och då ska alla bara titta på dig, han oxå, och önska att vi var som dig !
jag älskar dig, mitt hjärta
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat