Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en fredlig demokrati är identiteten som svårast




Jag mötte en svensk ungdom
han tyckte livet hade blivit så svårt
så han valde ett liv i harekrishnas namn
nu fanns inga problem
för ledaren berättade svaren
det mesta var kvinnans fel
och sperman
var det bästa för tankarna
den gick rakt upp i huvet
om man lät kuken vara i fred.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-02 09:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
HK är bara ETT exempel på egenrättfärdiga, självgoda mallgrodor. Men sådana finns även utanför Krishnarörelsen och alla andra suspekta grupperingar.
2011-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Hare Krishna-rörelsen är en villolära från djävulen.
Alla rörelser där man inte sätter Jesus i centrum är dömda till undergång och medlemmarna går evigt förlorade.
2011-09-02

  Gunnar Hilén VIP
Tack så mycket !
2011-09-02

  walborg
Fantastisk beskrivning av osäkra identiteters behov av yttre korsett när den inre saknas.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP