Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterlängtan


Tänker på broderier

på röda balkonger och överflöd


Jag tänker på kaffe och kakor

kakelplattor i svart och vitt i köket


Tänker på stränder i andra länder

och hemma


Kalla vindar får altanens vita tunna gardiner att bölja fram och åter och krukor med olika växter svettas i värmen utanför medan luften krockar med sig själv och lokala åskväder utveckas ovanför mitt huvud.

Jag undrar vad du gör just nu

och jag skulle gärna vilja

prata lite med dig igen.




Fri vers av åkeojag
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag