Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en sån här dag




när man inte känner någon

tror att man kanske kanske
håller på att bli
galen

ska tippa över
i intet
det eviga fallet

när inte ens bokstäverna
betyder nåt

förstår att man ser på människor
som fästen
på botten
för sitt eget ankare

som aldrig vill sjunka




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-02 11:54



Bookmark and Share


    dicedalton
Snyyyyygggttt!
2011-12-14

  Linda CH VIP
"Vi har bara varandra" som Thomas Di Leva sjunger! Himla underbar text. Applåder!
2011-09-03

  Minkki VIP
du vänder blad på blad, Gunnar. det är huisigt!
2011-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Ett alldeles bedårande slut som dessvärre tvärt stängde av det jag på precis läppen hade att replikera om de där första raderna.
Jag ger dig trenne ventiler och ett gummi för denna fin-urliga text.
2011-09-02

    ej medlem längre
Snygg metafor på slutet . . . det enda vi har är varandra, som Lars Forssell uttryckte saken . . .
2011-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill jag vara ifred och bara slippa alla sammanträffanden med figurer. I synnerhet de monotona och tråkiga.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP