Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina mörka ögon

Jag rullar min tunga över de salta orden. Lirkar fram tonerna av allvar

Ur tidens strama ram slungas orden mot ditt ansikte. Träffar. Klockrent

Din blick mörkas av orättvisan. Din röst river genom den darrande luften

Du viker inte en tum.. Blicken dödar. Mina ben viker sig. Av din sanning

Brustet ligger hjärtat. I tusen bitar vid dina fötter..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och vackert...
2011-09-02

  Katinka VIP
Det gör ont att läsa. Och det gör ont att känna igen.
2011-09-02

  Gigi
Jag har saknat dina vackra
ord! :)
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish