Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Om du fått vara fri

I handen höll du din mors hjärta, alltid vekt av kärlek

Men kärleken tröstade inte när ditt liv kändes hårt och kallt

Som tröst flöt morfinet i dina ådror, dina demoners skuggor log

Lidandet bjöd upp till dans mot döden, kämpande, slitande

Kroppen är ärrad, trött.. Din mor är borta nu,men hennes kärlek talar än

I vila, i fångenskap, snurrar dina tankar om ett liv som kunde varit

Ett liv som fri..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-02 14:31



Bookmark and Share


  Zelogath
Vackert och väldigt aktuellt
Realistiskt skildrande
Man vet inte vad man har förrän man mister det, sägs det
Och den dumma men ack så lätta vägen
Bort från allt
Isolera sig
I drogernas värld försöka finna en rastplats
Men allt förvandlas till det motsatta
Friheten, inte längre inom räckhåll
Livslågan
Släcks
Tack för vacker men sorglig text, hoppas på att se den bland de Uppmärksammade
2011-09-03

    ej medlem längre
Beautiful
2011-09-02

  Katinka VIP
Mycket vackert skildrat.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish