Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att hitta rätt

Det finns så många minnen
så många vägar

resan
genom livet

krokig oftast
men ibland
rak

resans gång
i smärta

lyckan
har jag sökt

kärlekens väg
jag vandrar på

att välja kärlek
i alla livets situationer

då är jag som närmast
den sanning jag söker.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-02 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e