Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträng

hålet
blir
en sträng

som materia ur rymden

som mitos

hur kan de delas

och bli två?

hur kan vi bli ett?


Det kan vi inte.

Idag kom det. Utan min ansträngning.

En harpa från Gud.

Svarta och vita tangenter.

Som jag aldrig förstått.

Jag hör musiken

men förstår

inte matrisen


Hon förstår.
Min celldelning.

så självklart

som natt och dag

som ägg i pannkaka

som svart och

vi



Hon har det

inte jag. Var kom det ifrån?

hur kan tomhet generera materia?

Hur kan en bli två?

Hur kan två bli ett?

Trots våra ihärdiga försök.

så kan vi inte




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 23:32



Bookmark and Share


  ulf olsson
bäst. är du.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl