Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alster

 

Jag var konstnär

med lust spänd som varje fjäder

Varje drag av penselsmekning

i en våt duk

Där färgen föder alster i en långsam process

och jag är

fortfarande konstnär

 

Med flera drag




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-01-07 15:46



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Född konstnär
alltid konstnär
Härlig positiv text!
Med drag av moment 22.
Gillas!
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön