Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Amfetamin

Vaken, tankarna snurrade alltid tomt ut i natten

Morgonen fanns långt borta, bland dig och dina korsord

Frenetiskt plockande med allt och inget. Pladder

 I egna ögon intelligenta konversationer om olika sakers funktion

Allt för att sömnen motats i livets dörr. Skrattandes

I dagar, levande men nästan som död. Manisk

Tidigt, framåt fem.. Gryning utanför fönster

I dörröppningen jag, då ett barn.. Älskade mamma




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-03 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish