Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piller

Trillar, trippar, nojar.. Regnbågsfantasi

Du nekar din kropp glädjen att leva

Uppstoppad, utsatt av dagens murar

Ögonen är trötta, gnistan mattad

Du är ung.. Kroppen förfaller i mikrosekunder

Blicken letar medlidande.. Hittar svarta hål

Mitt modershjärta slår hårt.. Där din mor fattas




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-03 11:15



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Din text griper tag om hjärteroten, så stark text...att vara ung & brottas med allehanda svåra känslor är tufft...och modershjärtat gråter...*Kram*
2011-09-03

    ej medlem längre
Oh, så bra!!!!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish