Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trivs bäst bland en kvinna





"bland en
kvinna ?"

ja
hon är ju
överallt.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-03 15:40



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
där fick han dig
2011-09-04

  walborg
Du är inte den enda man som gillar att kommunicera med kvinnor - en man som inte är rädd för sina känslor.
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
I en sådan värld vill jag inte existera.
Gud är Fadern. Han är Den Ende allestädes närvarande.
Feminismen är av Satan.
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP