Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet





Att hjälpa de små
stödja de svagare
de svagaste små

inte tala om kärlek
men visa.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-03 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lika vacker tanke som gyllene regeln - nej, vackrare!
2011-09-04

  Joakim P Udd
jag gillar också kvnnor
2011-09-04

  walborg
Dina mogna kloka ord förtjänar ett stort tack!
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Mig gör de bara frustrerad och förvirrad.
2011-09-03

  Gunnar Hilén VIP
Smickra på du Larz. Det är kvinnorna som gör mig go`.
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Ingen är ju så kärleksfull som Gunnar Hilén. Vem skulle ens komma på tanken att komma i närheten???
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP