Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Jag är Din- Ägd

I min lekande längtan finns du.. Huden knottras av njutbara rysningar

I din blick smälter jag.. Blir mjuk som vax.. Önskar att du formar mig

I tuktande, älskande händer blir jag din, under älskogs hetta ber jag om mer

Svidande mot stjärten känns piskans rapp, innerlig, sann njutning

Hungrigt tar du mig, äger mig, visar mig din makt.. I kärlek..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-03 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en härligt skön text..
2011-09-03

    ej medlem längre
Aha..den var redan bokmärkt--tyckte väl jag kände igen den *ler*
2011-09-03

    ej medlem längre
Bokmärker det här
2011-09-03

    ej medlem längre
En underbar text om stark njutning..lite "farlig" för många, men då har de inte smakat den erotiska disciplinens underbara berusning.

RESPEKT
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish