Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhuset

 

 

 

sjukhuset på berget

det är alltid dit jag går
mestadels är jag borta från mänskligheten

kan jag radera min rikedom?

i sjukhusapoteket arbetar de döda
som vädjar till oss att sluta

det är fjärde september och det är helt normalt
att inte kunna andas då

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 10:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet dina ord
väcker en obehaglig känsla
2011-09-05

  Anders Perols
En obehaglig känsla förmedlar du. Nästan olycksbådande. Bra skrivet.
2011-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Oktober då?
2011-09-04

  Ingela Svenson VIP
OJ detta låter illa, hoppas att det "bara" är en dikt? Bilden passar verkligen bra!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP