Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad jag skriver om,men jag bara skriver.Stänger av hjärnan och låter fingrarna göra jobbet..


Jag Hänger Mitt Hopp I Träden

Jag ger bort
det som är kvar av mitt
trasiga hjärta.

Ger de slitna bitarna
till dig.
Så du kan plåstra ihop de,
göra mitt hjärta helt igen.

Jag ger bort
det lilla ljus som lyser,
där långt borta.

Hänger det lilla hoppet
jag har kvar
i träden.

Allt jag har kvar,
ger jag bort.

I hoppet om att någon annan
kan hanskas bättre med det.
Inte kasta bort det,
som jag.

Men sedan tar dina plåster slut,
kärleken i dina ögon tonas bort,
blir svagare och svagare.

Du tappar mitt hjärta,
i vattnet.

Det blir storm,
och trädens löv faller av
precis som mitt hopp.

Det flyger iväg med vinden.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 448 gånger
Publicerad 2011-09-04 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen