Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR ARKIVET




Onani

Lustarnas paradis ger en längtan

att få

vara ensam en liten stund..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-04 14:03



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
ska det utmana, eller?
2011-09-04

  Jakob Drakros
“Don't knock masturbation - it's sex with someone I love”
by Woody Allen :-)
2011-09-04

  LassO
eller om man hör om det av "nån", att vara med... i ett slags 1+1 eller nåt ;)
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish