Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Du finns, men bara i fantasin

Utan dig bygger jag en saknad, varvad med bildlig existens, drömmer jag i färger

Du ser mig mot dagar av vårens vakna himmel, förnimmer känslan av närhet

Orden lades mot mitt öra, i en hemlighet,  som varade ett ögonblick mot evigheten

I djupet av väntande blickar, lades vår tid som en målande passion..

En tavla mot näthinnan.. Ett minne om våren




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-04 21:15



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här är helt lysande. Vackert.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish