Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge varandra tid

Solens strålar värmer
ger sköna vibbar uti hela kroppen
knoppen mår bra.
Tankarna flödar likt stoff från stjärnor
utav klaraste silver.

Vandringen genom livet är ej helt lätt
motgångar kommer
vi lär oss
vi går vidare
vi kämpar

Andrum behöver vi alla från
varandra
oavsett det är vänner
familjen
barnen
mannen
hustrun
ge varandra tid
att andas
vara
men också gå bredvid varandra
under färden på livets stig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 22:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och klokt skrivet
2011-09-05

  mickech
Visst är det så!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77