Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Önskar dig drogfri

Beska ord tar jag i min mun

när jag förmanar dig att

ta dig samman

och ge mer av

ditt riktiga jag

Skuggorna som

lägger sig över ditt

ansikte när du

förgiftar din själ

skrämmer din

omgivning

Du ger dig själv

inte ens en chans

att bli sedd för den du

egentligen är

Det gör mig ledsen

och jäkligt

förbannad

Du har redan skaffat

dig ett dåligt

rykte som en riktig

bråkmakare

Utan alla skitdroger

är du så

mjuk och snäll

generös och omtänksam

En riktig skatt för

omvärlden

Du är min

Mamma..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-04 22:02



Bookmark and Share


  freathe
Jag blir starkt berörd av det du skriver, det finns så mycket känsla i den här dikten. En slags känsla som jag känner igen från många av mina egna texter. Väldigt bra!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish