Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner och gamla x

Han ett x
hon en vän
eller hur var det nu?
Tar man över vänners x om man är riktiga vänner?
Bara en fråga som kom flygande genom rummet
där jag satt en gråmulen regnig eftermiddag.
Ska jag ha kvar vännen eller inte?
Det är frågan...




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 22:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, förstår din känsla
vet hur det känns, jag behöll inte vännen
för det var ingen ärlig vän
2011-09-05

  Sofhia Wirström
ja du..det är jag som är drabbad..av en vän som blivit tillsammans med mitt x...är sårad, ledsen arg. har ej kvar vännen längre..bröt med henne...
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77