Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon njuter(Kort erotik)

Så väl  fylld är hon, att hon drar efter andan

Rörelserna inom, vidgar, söker botten

Lustans läten fuktar, smörjer..

Hon låter sig njutfylld ridas in..

Mjuka tungors kel kittlar, ögons

åtrå eldar..Hon ger sig hän..

Han får henne att komma

Hon savar, lever.. Njuter




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-04 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra..man ska sava ;) !
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish