Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur livets ryggsäck




Som om jag saknade värde. Det gör ont

Trotsar att jag blöder, det inre är nedsmutsat av lögner

Inför blinda ögon kämpar jag, rösten är sargad,trasig..

Verklighetens törnen är min krona, det svarta blodet

gör mig till ditt lidande, orken har blivit som svedda vingar

Det gör ont att leva, ont att finnas.. Jag brinner, det finns

ingen räddning.. Kol är som damm i vinden.. Där ligger

 mitt värde, som ett stort svart dammmoln.. Borta..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish