Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågeln

Fågeln sprider ut sina vingar.
Kikar runt.
Är det ok jag flyger iväg
drar iväg på nya äventyr?
till en plats
där jag kan vara mig själv
där jag kan andas
där jag kan rensa
allt det gamla
som samlats på hög.

Sprider ut allt som ej får finnas kvar
över ängarna medan fågeln flyger
mot nya mål
mot nya äventyr.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-04 23:11



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert
2011-09-05

  Zelogath
Mycket fint
Man får en känsla av frihet
Att kunna breda ut sina vingar
Och bara flyga iväg
Luftrummet, stort och brett
Glömma alla bekymmer
Gillar!
Applåd!
2011-09-05

    Birgersdotter VIP
Jättefint skrivet..gillar
2011-09-05

  mare VIP
Underbart, bra diktat
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77